Om oss

Vi har lång vana av fastighetsskötsel och vi åtar oss uppdrag över hela Göteborg. Vår tjänst är anpassningsbar och går att skräddarsy efter kunden behov. Vi är flexibla och arbetar alltid med kunden i fokus.

Vi är en kundmedveten firma

Vi ser gärna att våra samarbeten sträcker sig över en längre tid och det innebär att vi alltid anstränger oss och är beredda att gå det där extra lilla steget. Anlitar du oss så får du ett företag med hög kompetens som alltid står redo att rycka ut och hjälpa dig.

Vi kan hjälpa till med allt från renoveringar, målerijobb och all typ av städning. Vi är specialister på fastighetsservice, men vet att många områden vävs samman. Vi är en heltäckande firma med hög kompetens som vänder oss både till företag, privatpersoner, BRF:er och fastighetsägare i Göteborg.

Vi vet att rätt fastighetsservice skapar ett mervärde där fastigheternas värde kan höjas genom ett korrekt underhåll och regelbunden skötsel. Detta samtidigt som man upptäcker faror i tid och därigenom också kan planera större projekt och åtgärder på ett tidigt stadie - det sparar stora pengar. En annan positiv aspekt av rätt fastighetsservice är att den ökar trivseln. Ser allting snyggt och välskött ut så trivs man bättre och det skapar en bättre grannsämja.

Utöver fastighetsservice så kan vi även erbjuda hjälp med städning - både privat och för företag och BRF:er - samt inom målning, snickerier och olika renoveringar.

Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

fastighetsservice Göteborg

Vi sköter allt som rör fastigheten