Tjänster

Vi är en heltäckande firma inom fastighetsservice i Göteborg. Vi anser att vi kan möta kundernas behov på ett tydligare sätt om vi kan erbjuda vår expertis inom fler områden.

Vi är en komplett firma i Göteborg

Många av de tjänster vi erbjuder flyter även in i varandra. Skulle du behöva hjälp med exempelvis en renovering så kan du inkludera exempelvis byggstädning i tjänsten och därigenom också få ett bättre pris där allt sköts av oss - utan några mellanhänder. Det skapar trygghet, effektivare jobb och bättre kvalitet på utförandet.

Här följer några av de tjänster vi erbjuder.

  • Städning: Behöver ni som företag, privatperson eller BRF hjälp med flyttstädning eller en rejäl trappstädning så kan ni anlita oss. Detta givetvis med rut-avdraget där ni kan dra av halva kostnaden för jobbet. Vi är en komplett städfirma och det innebär att vi även åtar oss uppdrag inom fönsterputsning. Detta både hos privatpersoner och för företag i Göteborg. En fönsterputsning sker alltid med säkerheten i första rummet - både för oss, för tredje person och för egendom.

  • Bygg: Vi gör allt inom bygg. Behöver du hjälp med att bygga en altan, renovera ett badrum eller renovera någonting annat i ditt hem så hjälper vi dig gärna. Detta gäller även för rivning.

  • Stambyte. Är rören i huset slitna och behöver bytas ut? Låt oss utföra ett stambyte där vi byter ut rören innan de riskerar att sätta igen och spricka. Viktigt för att undvika stora skador på byggnad och inventarier.

  • Badrumsrenovering. Vi renoverar badrum i form av en smidig och effektiv totalentreprenad. Plattsättning, VVS, el, snickerier - vi kan få ditt badrum att skina igen.

  • Köksrenovering. Låt oss renovera ditt kök. Vi är våtrumscertifierade och har alla de kompetenser som behövs för att skapa ett fräscht och modernt kök.

  • Snickeri: Vi kan erbjuda hjälp med alla typer av renoveringar - även större projekt som köksrenoveringar. Utöver detta kan vi även montera exempelvis dörrar, fönster samt olika typer av golv. Renoveringar av träfasader är också något vi har stor vana av. Behöver du hjälp med mer finsnickeri som att fixa till en gammal möbel så har vi kunskap kring möbelrenovering.

  • Måleri. Måleri har vi lång erfarenhet av och detta både gällande invändig och utvändig sådan. Även tapetsering och takmålning är något vi gärna hugger in på. Givetvis så arbetar vi alltid effektivt och vi ger oss inte förrän du som kund är nöjd!

  • Snöskottning och jour. Vi sköter all snöskottning om du vill inkludera detta i din fastighetsservice och du kan även välja jourtjänsten. Går någonting sönder så är vi alltid redo att rycka ut akut och hjälpa dig.

  • Sanering. Skulle du behöva sanera en lägenhet, villa eller dylikt står vi till tjänst. Vi hjälper också till med asbest, mögel, fukt och klotter. Alla saneringar genomförs såklart med kompletta säkerhetsåtgärder och all nödvändig skyddsutrustning.

fastighetsservice Göteborg

Vi sköter allt som rör fastigheten